2014. szeptember 26., péntek

Újabb mérföldkő!

Sziasztok! :) 

Sajnálom, nem új résszel jöttem, de igyekszem nagyon! :) Szóóóval... átléptük a 10.000 oldalmegjelenítést! Ez hihetetlen, mikor elkezdtük, sokáig reménytelennek tűnt az egész, kevés néző, kevés feliratkozó, kevés komment, most meg... hihetetlen! A 19 feliratkozót meg sem merem említeni! (meg van pár díjunk is, csak lusták vagyunk megcsinálni a feladatokat... :P) Elég durva, sosem képzeltük volna! Nagyon nagyon szépen köszönjük, őszintén reméljük, hogy továbbra is követitek a két fiatal nem éppen akadálymentes életét! Így a 20. részre sikerült egymásra találniuk (sokak örömére :D), viszont továbbra sem lesz minden rózsaszín felhő meg a többi közhely... További jó olvasást kívánunk, és az újonnan idetévedőknek pedig jó szórakozást, ha elkezdik olvasni! ;)

BlondyBo HItaly

2 megjegyzés:

  1. Halika^^ ez a kedvenc blogom amit eddig valaha is olvastam, de hianyolom az uj reszt..:( nem akarlak siettetni titeket de nem er hogy az egyik-a sok kozol- legerdekesebb resznel hagyjatok abba >< szoval legyszi tegyetek ki az uj reszt, es csak igy tovabb! Koszike!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Annnnnyira sajnáljuk, csak... közbe jött sok dolog, családi problémák és hasonlók... Őszintén sajnáljuk, nagyon sok idő eltelt, és szégyellem magam, hogy eddig húztam a részem! Kérlek, ne hagyd abba az olvasást, hozzuk most már hetente! Köszönjük a bizalmat! :)
      BlondyBo HItaly

      Törlés